TWIJZEL – Van 18 tot en met 22 september organiseren restaurant ’t Haventmantsje en Wijngaard de Frysling voor u een unieke Wijn & Spijs beleving in Fryslân.
In een gastronomische samensmelting kookt Meesterkok Marco Poldervaart samen met Jouke Piet Drijfhout en Evert Matla midden in de wijngaard bijzondere gerechten van lokale produkten in combinatie met de (h)eerlijke Frysling wijnen.
Wijngaard de Frysling, gelegen in het Friese woudenlandschap te Twijzel, onderhoudt op 1,5 hectare op holistische wijze zes nieuwe druivenrassen. Frysling is in 2018 uitgeroepen tot beste wijngaard van Nederland en België. Tussen de gangen door nemen wijngaardeniers Douwe en Jantiene Broersma je mee door hun wijngaard en vertellen ze gepassioneerd over wijnbouw in Nederland.
Ella & her man, twee muzikale zielen die elkaar versterken zodra de eerste toon wordt ingezet, winnaars van de zilveren Anjer 2018. De perfecte combinatie voor een na-zomer avond die je niet wil missen. Tickets voor lunch of diner zijn te bestellen via Eventbrite.